Címkék

2015. március 3., kedd

Ez 8 millió mobilozónak nagyon jó lesz és még ingyenes is



Megosztás

 
Nyomtasd ki! Print Friendly and PDF  



Összeáll a Telekom és a Telenor, ami nagyon jó lesz a mobilos felhasználóknak és a legjobb hír, hogy mindez teljesen ingyenes lesz.

A legújabb frekvenciapályázaton 800 MHz-es frekvenciát nyertek el, és a Telekom és a Telenor a Média- és Hírközlési Hatóság belegyezésével arra jutott, hogy ezt a lehetőséget együtt használnák ki, osztoznának a jóbol, vagyis közös haszonbérletet jelentettek be.

De miért is jó ez nekünk, mobilozóknak?
Őrületes mértékben felgyorsul majd a lefedettség kiépítése vidéken.A 2 cégnek, így ezzel a lehetőséggel csak feleannyi bázist kell kiépíteniük.Óriási lehetőség, melyet megragadtak és még a fogyasztók is jól járnak vele.A koronát az teszi fel erre, hogy még a használható sávszélesség is nagyobb lesz!

A hatóságok 2015. február 24-én vagyis tegnap végre engedélyezték is a kölcsönös  ahaszonbérletet, így már igazából semmi nem jöhet közbe.
A közös hálózatot csak a vidékiek fogják elérni, hihetetlen de ezzel most kivételesen a vidékiek fognak jól járni.Budapesten mindkét cég csakis a saját rendszereit használja!Ez év végéig 1600 új bázisállomás segítségével, ennyi helyen lesz majd elérhető a 4G.A 4 G lefedettség így a Telenornál 95%-ra, a Telekomnál 97%-ra nő.

A 2 társaságnak körülbelül 8 millió ügyfele van, ők ezzel mindannyian jól járnak.
Rengeteg helyen van erre példa Európában és mindenhol j eredmények vannak.
Ez a rendszer csak a rádiós hálózatra vonatkozik, vagyis a bázisállomások között és a te mobilod közötti kapcsolatra.Vagyis a 2 cég ennek kapcsán semmilyen egyéb változatatát nem tervez, nem lesz változás az ügyfélszolgálatokban, a hálózta más részeiben és a kiskereskedelmi tevékenységben sem.

Ha te is hasznosnak találtad, oszd meg másokkal is! Köszönjük!   

Forrás itt található:

Még több közérdekű cikkek itt találhatók
http://maikupon.blogspot.com/2015/01/palyazatok-2015.html