Címkék

2015. március 11., szerda

Lesznek olyan Tescok-k, amik ezután is nyitva lesznek vasárnap



Megosztás

 
Nyomtasd ki! Print Friendly and PDF  


Hónapok óta hallgathatjuk a tévében, a rádióban, olvashatjuk az újságban, az interneten a vasárnapi kötelező zárva tartásról szóló legkülönfélébb híreket.Az egész tulajdonképpen főleg a multik ellen irányult, most mégis vakarjuk a fejünket, mert kiderült, hogy lesznek olyan Tescok az országban, amelyek ezután is nyitva tarthatnak vasárnaponként!Most akkor hogy is van ez?

Jelenleg 209 Tesco áruház van Magyarországon, ebből 2 nyitva lesz ezentúl is vasárnaponként.Nagyon csekély a 2 a 209-hez képest, de mégsem értjük, hogy ők miért kerültek kivételes helyzetbe?Járjunk utána kicsit!

A két nyitva tartó Tesco :

Szerencs (Gyár u. 40.)

Sátoraljaújhely (Kazinczy F. u. 105.)

Az oka, amiért nyitva lehetnek, nagyon egyszerű, olyan területen találhatók, melyek menetességet élveznek az új törvény alól, mert világörökségi területen fekszenek, Tokaji Történelmi Borvidék részét képezik. Ezek az üzletek ezenttúl is nonstop boltok lesznek, 0-24 óráig tartanak majd nyitva a hét minden napján!

A többi Tesco áruház, vagyis összesen 207 darab, ezentúl a megszokott időben reggel hat óra és este 10 óra között várják a pénzüket költeni vágyókat.

A TESCO-k mellett három Lidl és kilenc DM lesz nyitva vasárnaponként, továbbá 19 SPAR üzlet.

Ha te is hasznosnak találtad, oszd meg másokkal is! Köszönjük!   

Forrás itt található:

Még több közérdekű cikkek itt találhatók
http://maikupon.blogspot.com/2015/01/palyazatok-2015.html