Címkék

2015. március 3., kedd

Most ingyen kicserélik régi mobilodat a Telenornál



Megosztás

 
Nyomtasd ki! Print Friendly and PDF  



Érdekes akcióval állt elő a Telenor, melyben a régi mobilokat ingyenesen kicserélik.
Az ingyenes telefoncsere a régi készülékekre vonatkozik, azokra, amiket még az ezredforduló előtt gyártottak le.A cég weboldalán már találkozhatunk is az akció pontos leírásával.


A lehetőség még több, mint 2 hétig él és országos, így bármelyik Telenor üzletbe besétálhastz az országban, régi telefonodat teljesen ingyenesen kicserélik.Az akció lejárta 2015. március 15. így eddig az időpontig kell kicseréltetned régi mobilodat.
Az akció tulajdonképpen nem jótékonysági alapon működik, az oka a frekvenciaváltás, a Telenor frekvenciaváltást hajt végre a 900 MHz-es frekvenciasávban. Az új frekvenciasávot a 2000-es év előtt gyártott telefonok nem mindegyike tudja kezelni, így ezeket a készülékeket valóban ki kell cserélni.
Az hogy milyen lesz az új telefonod, te választhatod ki az alábbi készülékek közül : Samsung Galaxy Pocket Neo, Nokia 301, Nokia 130, Samsung S5611.
Óriási lehetőség, hogy egy teljesen új telefont kapj a régi, ezer éves készülékedtől pedig végre megszabadulj.Hihetetlen, hogy mindezt most ingyenesen teheted meg.Ennél jobb akció nem is kell.Ingyen telefont kaphatsz kötelezettségek nélkül.
Ha az Ön telefonját is érinti a frekvenciaváltás, akkor a Telenor valószínűleg értesítette vagy értesíteni fogja!
Ha bármilyen kérdésed van a frekvenciaváltással kapcsolatban, vagy esetlegesen az akcióval kapcsolatban bátran keresd fel bármelyik Telenor üzletet, ahol a dolgozók minden kérdésedre válaszolnak és bővebb felvilágosítást adnak a témában.


Ha te is hasznosnak találtad, oszd meg másokkal is! Köszönjük!   

Forrás itt található:

Még több közérdekű cikkek itt találhatók
http://maikupon.blogspot.com/2015/01/palyazatok-2015.html