Megosztás
Nyomtasd ki!
Hozzávalók:
10-12 csirkeszárny;
páchoz:
2 evőkanál ketchup,
2 evőkanál szójaszósz,
2 evőkanál balzsamecet,
2 evőkanál méz,
2 cikk fokhagyma,
1 teáskanál francia mustár,
1 teáskanál paprika krém,
só,
őrölt bors,
2 evőkanál olívaolaj;
körethez:
50 dkg krumpli,
2 sárgarépa,
1 póréhagyma,
10 dkg vaj,
só,
bors,
őrölt fűszerpaprika
Ha neked is tetszett a recept, oszd meg másokkal! Köszönjük!10-12 csirkeszárny;
páchoz:
2 evőkanál ketchup,
2 evőkanál szójaszósz,
2 evőkanál balzsamecet,
2 evőkanál méz,
2 cikk fokhagyma,
1 teáskanál francia mustár,
1 teáskanál paprika krém,
só,
őrölt bors,
2 evőkanál olívaolaj;
körethez:
50 dkg krumpli,
2 sárgarépa,
1 póréhagyma,
10 dkg vaj,
só,
bors,
őrölt fűszerpaprika
Elkészítése itt található: