Megosztás
Nyomtasd ki!
Hozzávalók:
Tésztához:
6 tojás
6 ek cukor
6ek liszt
1 ek kakaópor
fél cs. sütőpor
A krémhez:
750 g túró + 214 g cukor
2-2,5 dl tejföl
2 dl habtejszín + 100g cukor + fél cs. habfixáló
1 citrom héja
A díszítéshez, rétegzéshez:
60 g tejcsoki + 90 g étcsoki
250 g cukor + kb 1 dl habtejszín
kevés tört sótlan mogyoró
Elkészítés:
Kapcsos tortaformába a tészta hozzávalóiból készítsünk piskótát.
Közben keverjük ki a túrót a cukorral, tejföllel, majd verjük fel a tejszínt a cukorral, és forgassuk bele a túrókrémbe.
A kihűlt piskótát vágjuk három részre.
Elkészítés folytatása itt található: