Címkék

2014. december 25., csütörtök

1 gyermekre 57 ezer, 2 gyerekre 120 ezer forint családi pótlékot kaphatsz


Megosztás

 
Nyomtasd ki! Print Friendly and PDF  
1 gyermekre 57 ezer, 2 gyerekre 120 ezer forint családi pótlékot kaphatsz
120 ezer forintos családi pótlék… a mi családi pótlékunk mellett utópiának tűnik!Hihetetlen, de igaz, hogy számos magyar állampolgár kapja ezt a nem mindennapi juttatást!Manapság sajnos rengetegen dolgoznak külföldön….ezt a családi pótlékot a Németországban dolgozó családos emberek kaphatják meg.Óriási dolog, hogy ez az ellátás akkor is jár ha a gyermek nem él kint Németországban, itthon van és itthon is tanul!

Olvasd el te is cikkünket, mert sosem tudhatod kinek segíthetsz vele!Lehet, hogy éppen a gyermekeid lehetnek majd havonta 120 ezer forinttal vagy akár többel is gazdagabbak!Oszd meg Te is ezt a nagyon fontos információt!
Németországban 2 gyermek után 400 euros családi pótlék jár, amely jelenlegi árfolyamon több, mint 120 ezer forint.Ez az ellátás mindenkinek jár, aki bejelentett munkát vállal Németországban!Az ellátás folyósításának nem feltétele, hogy a gyermek Németországban éljen és ott tanuljon.Az itthon hagyott gyermekekért is jár a családi pótlék, ami óriási hír, azoknak a szülőknek, akik Németországban dolgoznak! Nagyon sok magyar család élt már a lehetőséggel és ennyivel több pénzből gazdálkodnak, de rengeteg Németországban élő magyar munkavállaló még mindig nem tud a lehetőségről, így rengeteg pénztől esik el minden hónapban!
A támogatás 4 évre visszamenőleg igényelhető, ha mind4en kétséget kizáróan igazolni tudjuk, hogy már akkor is Németországban dolgoztunk és bejelentett állásunk volt.Ez így 2 gyermek után 4 évre visszamenőleg közel 20. 000 eurót jelent, ami jelenlegi árfolyamon 6 millió forint körüli összeg! Most biztosan nagyon sokaknak leesett az álla, de ha jobban belegondolunk 400 euro Németországban nem egy földöntúli összeg..csak a magyar, lengyel, román családi pótlékhoz viszonyítva tűnik csillagászati összegnek!
A családi pótlék Németországban gyermekenként 184 euros összeg két gyermekig, amely körülbelül 57 ezer forint két gyermekre, ezután minden gyermeknek 190 euro jár fejenként, tehát 3 gyermek esetében a családi pótlék összege 570 euro, ami Magyarországon egy igen szép fizetésnek számít!Mindenképpen igényeld ha Németországban dolgozol és vannak gyermekeid!
135 ezer ember dolgozik Magyarországról Németországban…ez hatalmas szám és ezeknek az embereknek a nagy része nem tud erről a támogatásról!

Ha te is hasznosnak találtad, oszd meg másokkal is! Köszönjük!

Forrás itt található: