Címkék

2015. január 8., csütörtök

Így fog kinézni az új facebook! Már elérhető a Facebook Beta androidos változata....


Megosztás

 
Nyomtasd ki! Print Friendly and PDF  
 

Így fog kinézni az új facebook

Már elérhető a Facebook Beta androidos változata, amely megjelenésében megfelel a Material Design által támasztott követelményeknek. Meglepő módon a világszerte talán legtöbbek által letöltött és egyben legtöbbet használt alkalmazás, a Facebook kliens az egyike az utolsóknak, amelyek végre az új megjelenést hozzák el, amely az Android 5.0 Lollipopban már kötelező. Bárki jelentkezhet béta tesztelőnek a Facebookhoz, ám csak néhány szerencsés kapta meg az új dizájnt kapott appot egyelőre, csak egy kis csoport teszteli.

facebook-material-1

facebook-beta-grafica-2_201412051
Forrás : www.telefonguru.hu


Egy kis érdekesség :A kormány a facebookon is nyomozhat utánad!
Fél év alatt jelentősen emelkedett a Facebookhoz beérkező kormányzati adatkikérések száma – írja a hvg.hu.
Hat hónap alatt ugyanis 53 százalékos növekedés figyelhető meg a Facebookhoz benyújtott magyar kormányzati adatkérések számában – derül ki a közösségi oldal által közölt átláthatósági jelentésből.
A hvg.hu szerint míg a tavalyi első félévben 24, a második félévben pedig 51 felhasználóról kértek ki adatokat a magyarországi kormányzati szervek, 2014 első felében 78 facebookozóra voltak kíváncsiak.

A kért (és kiadott) információ vonatkozhat a felhasználóra, annak IP cím szerinti tartózkodási helyére, illetve tartalmazhatja az általa küldött vagy fogadott üzeneteket is.

Ha te is hasznosnak találtad, oszd meg másokkal is! Köszönjük!

Forrás itt található: