Címkék

2015. május 4., hétfő

Borzas habos almás süti



Megosztás

 






Hozzávalók:
Tészta:
500 g liszt
200 g cukor
250 g vaj
3 tojássárgája
1 cs. sütőpor
3-4 ek tejföl


Habos almás réteg:
30 g vaj
1,5 kg hámozott alma
100 g cukor
fahéj
0,5 cs. van.puding
kevés víz
3 tojásfehérje
búzadara


Elkészítés:
A tésztához a sütőporos cukros lisztbe morzsoljuk bele a vajat, majd adjuk hozzá a tojássárgáját és a tejfölt és gyúrjuk össze.

Osszuk két felé úgy, hogy az egyik kicsit nagyobb legyen. A nagyobbat a hűtőbe, a kisebbet pedig a fagyasztóba tegyük be amíg elkészül az almás réteg.



Elkészítés folytatása itt található: