Megosztás
Hozzávalók (38x25 cm-es tepsi):
Tészta:
240 g csoki (nekem ebből 180 g tej- és 60 g étcsokoládé)
270 g vaj
5 tojás
470 g cukor
2,5 ek van.aroma
200 g liszt
70 g keserű kakaó (ha cukrozott kakaót használunk, akkor mindenképpen csökkentsük a cukor mennyiségét!)
1 tk sütőpor
Kókuszkrém:
2 tojás
100 g cukor
1 cs. van.cukor
150 g tejföl
200 g kókuszreszelék
Elkészítés:
Gőz fölött a vajat és a csokit olvasszuk meg.
Egy tálban a cukrot és a tojásokat habverővel verjük fehéredésig, majd adjuk hozzá a van.aromát.
A lisztet, kakaót és a sütőport keverjük össze, majd adjuk hozzá a cukros tojáshoz, és kavarjuk homogénre.
Végül keverjük hozzá az olvasztott csokit.
Elkészítés folytatása itt található: