Címkék

2015. január 29., csütörtök

Cafeteria változások 2015 – minden 3. dolgozó érintett! OSSZÁTOK MEG TI IS!


Megosztás

 
Nyomtasd ki! Print Friendly and PDF  
 
Az idei évben nagy változásokkal kell számolnunk a cafeteriában, a béren kívüli juttatásokban.Az adóterhek emelkedése, változásai jelentős befolyással bírnak majd arra, hogy a munkavállalók milyen cafeteriát fognak kapni.Az előzetes várakozások szerint az egyik legnagyobb népszerűségnek majd a lakáshitel törlesztés cafeteria fog örvendeni.Ezzel a cafeteriával 500-550 ezer családon tudnak majd segíteni, óriási előnye, hogy teljesen adómentesen adható a munkavállalónak, így a munkáltatók is előnyben fogják részesíteni.Természetesen idén is a SZÉP Kártya töretlen népszerűségével számolnak.
Az idei év slágerének tehát a vissza nem térítendő lakáscélú hiteltámogatást jósolják, mely akár minden harmadik munkavállalónak segíthet visszatörleszteni lakáshitelét.Az abszolút sláger mellett a SZÉP Kártya is nagyon népszerű lesz.A cafeteria rendszer már sok változáson ment át, de a lakáshitel cafeteria megjelenése óriási durranás a magyar cafeteria piacon, az pedig, hogy adómentesen adható szenzációs! Akár 5 millió forintos támogatást is kaphatunk a munkáltatónktól!Ez azt jelenti, hogy akár a teljes lakáshitelünket a főnökünk fizetheti ki! Óriási találmány!
 

A lakáshitel cafeteria legnagyobb előnyei a dolgozóknak :
törleszthetjük belőle lakáshitelünket ( az előzetes számítások szerint körülbelül 500-550 ezer család felel majd meg a feltételeknek)
teljesen adómentesen adható a dolgozónak
5 év alatt 5 millión forintos támogatásban részesülhetünk (a magyar átlagos devizahiteles hitele 5 és 7 millió között mozog, vagyis akár a teljes hitelünket kifizethetjük cafeteriából)

Természetesen a feltételek szigorúak, és az adminisztrálásnak is nagyon pontosan kell megtörténnie, mert szélsőséges esetben akár a visszafizetésre is kötelezhetnek.Erre is van azonban megoldás, az OTP ADLAK szolgáltatás pontosan ezt végzi.
Milyen feltételek vannak megszabva a lakáshitel cafeteriához?
Legfeljebb 5 millió forintos támogatás adható
Méltányossági alapon figyelembe veszik a gyermekek számát, de egyébként meghatározott szobaszámmal rendelkező lakásra vehető igénybe
Bankon keresztül kell az utalásnak megtörténnie csak így lehet a pénzhez jutni
Az ingatlan értékének legfeljebb 30 százalékáig lehet adni a cafeteriát


Ha te is hasznosnak találtad, oszd meg másokkal is! Köszönjük!   

Még több pályázati cikkek itt találhatók
http://maikupon.blogspot.com/2015/01/palyazatok-2015.html

Forrás itt található: