Címkék

2015. január 1., csütörtök

MaiKupon akció

Év végéig felhasználható prágai ajánlat! Most 3 nap 2 éjszaka vagy 4 nap 3 éjszaka Prágában 2 fő részére a háromcsillagos Hotel Junoban kedvező áron 26 900 Ft-tól!


A közelmúltban felújított 15 emeletes szálloda Prága központjának közelében található, a 10. kerületben, csendes környezetben. A városközpont 12 perc alatt kényelmesen elérhető metróval. A metróállomás 400 méterre található a szállodától.

A pályaudvarokról és a reptérről a hotel tömegközlekedéssel vagy taxival kényelmesen elérhető;. A taxi tarifák természetesen az utazás időpontjától is függnek. Csúcsidőben az alábbi viteldíjakkal kell számolni: a reptértől a szállodáig 750 CZK, a pályaudvarokról pedig 400-450 CZK.

A csomag tartalma:
  • 2 vagy 3 éjszaka szállás 2 fő részére kétágyas szobában
  • bőséges büféreggeli 
  • üdvözlőital
  • parkolás
  • idegenforgalmi adó
  • ajánlat 3 és ajánlat 4 esetében az érkezés napján 3 fogásos menüvacsora +1 pohár bor


Történelméből fakadóan Prága építészeti, kulturális, vallási emlékek, látnivalók sokaságát vonultatja fel, melybe napjainkban a modern kor egy-két mementója is besorolható. A várost alkotó negyedeknek (Óváros, Újváros, Josefov, Hradzsin-negyed, Kisoldal) külön-külön hangulata, történelme van, ezért mindent érdemes meglátogatni ott-tartózkodásunk alatt. Josefov városrész a zsinagógáiról híres, az Újváros pedig többek között otthont ad a Nemzeti Múzeumnak, ill. a Színháznak és Frank Gehry Fred and Ginger becenévvel illetett üvegpalotájának. 1992 óta Prága történelmi belvárosa a Világörökség része. Prága jellegzetességeihez, sajátosságához hozzátartozik a söröző (pivnica), a sörözők hangulata. A felkapottabb sörözőkben érdemes asztalt foglalni, éppúgy, mint nálunk mondjuk egy étteremben.

A szálloda mind a 254 szobája saját fürdőszobával felszerelt, rendelkezik műholdas televízióval, széffel és telefonnal. A Hotel Juno 24 órás recepcióval várja vendégeit. A szálloda étterme nemzetközi és cseh ételeket is kínál. A nyár folyamán nyitva tart az étterem terasz része is, ahol a vendégek frissítő italokat fogyaszthatnak a vacsora közben. A szálloda konferencia termekkel is rendelkezik. A lobby bár délutántól késő esetig tart nyitva. A recepción beszerezhetőek színház és koncertjegyek, valamint városnéző túrák is foglalhatóak. A hotel számos egyéb szolgáltatása közé tartozik még a mosoda, tisztító, taxi foglalás és biztonsági őr szolgálat. Ezen kívül a hotelban foglalkoznak jegyárusítással (kulturális programokra), ill. városnéző buszokra is lehet helyet foglalni, jegyet vásárolni.




Sétahajózás Siófokról a Talizmánon! 1 db felnőtt vagy gyerek jegy 1 db üdítővel most kedvező áron most 500 Ft-tól!


Az idei hajózási szezonban is várja vendégeit a legendás Talizmán Yacht I és II. a Balaton legnagyobb tengerjáró yacht-jai! A kényelmes és különleges sétahajó a Siófoki kikötő 8-as helyéről indul naponta menetrend szerint.

A Balatoni sétahajózás gyöngyszemei egy panoráma kör kíséretében mutatják be önnek a csodásbalatoni tájat. Az exkluzív élményhez hozzá megfelelő kiszolgálás párosul , a hajó út ideje alatt ropogtatnivalóval és welcome itallal kedveskedünk a résztvevőknek.

Az ajánlat tartalma:
 1 db felnőtt vagy gyerek jegy sétahajózásra a Talizmánon
 + 1 db üdítő

Sétahajó indulási időpontok
11:00, 12:15, 13:45, 16:15, 17:30, 18:45, 20:00, 21:30