Hozzávalók a sárga tésztához:
36x28 cm-es tepsihez
- 3 tojás
- 16 dkg cukor
- 16 dkg puha vaj (vagy margarin)
- 16 dkg liszt
- 1 kávéskanál sütőpor
A barna tésztához:
36x28 cm-es tepsihez
- 3 tojás
- 16 dkg cukor
- 16 dkg puha vaj (vagy margarin)
- 13 dkg liszt
- 3 dkg kakaópor (cukrozatlan)
- 1 kávéskanál sütőpor
A kenéshez:
- sárgabaracklekvár (nálam házi)
A mázhoz:
- 12-15 dkg porcukor (ízlés szerint - ettől kevesebb ne legyen, mert nem lesz elég körbekenni a süteményt)
- 3 púpos evőkanál cukrozatlan kakaópor
- 5 dkg puha vaj
- 3 evőkanál forró víz
Elkészítéséért kattints az alábbi linkre:
http://gabicsek.blogspot.hu/2013/09/sakktabla-szelet_8.html