Címkék

2014. március 19., szerda

Gesztenyés élvezet




Hozzávalók az alsó réteghez: 
- 25 dkg darált háztartási keksz
- 5 dkg puha vaj (szoba hőmérsékletű)
- 5 dkg porcukor
- kevés tej (kb. 1 dl)

A második réteghez:
- 25 dkg gesztenyemassza
- 2 dl habtejszín
- 1 csomag habfixáló 
- porcukor ízlés szerint (attól függően, hogy natúr vagy cukrozott a gesztenyemassza)
- rumaroma ízlés szerint (elhagyható, ha gyerekek is esznek belőle - vagy rumaromával helyettesíthető)

A harmadik réteghez:
- 1 csomag vaníliás pudingpor (főzős)
- 5 dl tej
- cukor ízlés szerint 

A felső réteghez:
- 2 dl habtejszín
- porcukor ízlés szerint
- 1 csomag habfixáló

+ a tetejére reszelt gesztenyepüré vagy reszelt csokoládé, kakaópor...
Ha neked is tetszett a recept, oszd meg másokkal! Köszönjük!


Elkészítése itt található: