KÉP
Hozzávalók a piskótához:
20x25 cm-es tepsihez
- 6 tojás
- 12 evőkanál kristálycukor (én fele cukorral szoktam)
- 6 evőkanál víz
- fél csomag sütőpor (6 g)
- 1 evőkanál kakaópor (cukrozatlan)
- 1 evőkanál darált dió
- 4+3+3 evőkanál sima liszt
A vaníliakrémhez:
- 1 liter tej
- 7 evőkanál kristálycukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 2 tojás
A rumos öntethez:
- 10 dkg mazsola
- 1,5 dl víz
- 7 evőkanál kristálycukor
- 3 evőkanál rum
- reszelt citrom- és narancshéj (ha lehet, akkor kezeletlen)
A csokiöntethez:
- 5 evőkanál kristálycukor
- 1 dl víz
- 1 púpos evőkanál kakaópor
- 3 evőkanál rum
- 1 csomag vaníliás cukor
A hintéshez:
- 10 dkg durvára vágott dió
A díszítéshez:
- 0,5 dl habtejszín
Ha neked is tetszett a recept, oszd meg másokkal! Köszönjük!
20x25 cm-es tepsihez
- 6 tojás
- 12 evőkanál kristálycukor (én fele cukorral szoktam)
- 6 evőkanál víz
- fél csomag sütőpor (6 g)
- 1 evőkanál kakaópor (cukrozatlan)
- 1 evőkanál darált dió
- 4+3+3 evőkanál sima liszt
A vaníliakrémhez:
- 1 liter tej
- 7 evőkanál kristálycukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 2 tojás
A rumos öntethez:
- 10 dkg mazsola
- 1,5 dl víz
- 7 evőkanál kristálycukor
- 3 evőkanál rum
- reszelt citrom- és narancshéj (ha lehet, akkor kezeletlen)
A csokiöntethez:
- 5 evőkanál kristálycukor
- 1 dl víz
- 1 púpos evőkanál kakaópor
- 3 evőkanál rum
- 1 csomag vaníliás cukor
A hintéshez:
- 10 dkg durvára vágott dió
A díszítéshez:
- 0,5 dl habtejszín
Az elkészítése itt található: