KÉP
Hozzávalók a tésztához:
2 őzgerincformához
- 30 dkg liszt
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
- 1 tojás
- 20 dkg puha vaj (vagy margarin)
- 2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
- 8 dkg porcukor
- 1 cs. vaníliás cukor
- 1 evőkanál tejföl (vagy annyi, hogy egy könnyen nyújtható tésztát kapjunk)
A töltelékhez:
- 50 dkg túró
- 1 kisebb citrom reszelt héja (bio citrom)
- 3 evőkanál búzadara
- 4 tojás
- 15 dkg cukor
- 2 cs. vaníliás cukor
A mázhoz:
- 20 dkg étcsokoládé
- 3-4 evőkanál olaj
Ha neked is tetszett a recept, oszd meg másokkal! Köszönjük!
Hozzávalók a tésztához:
2 őzgerincformához
- 30 dkg liszt
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
- 1 tojás
- 20 dkg puha vaj (vagy margarin)
- 2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
- 8 dkg porcukor
- 1 cs. vaníliás cukor
- 1 evőkanál tejföl (vagy annyi, hogy egy könnyen nyújtható tésztát kapjunk)
A töltelékhez:
- 50 dkg túró
- 1 kisebb citrom reszelt héja (bio citrom)
- 3 evőkanál búzadara
- 4 tojás
- 15 dkg cukor
- 2 cs. vaníliás cukor
A mázhoz:
- 20 dkg étcsokoládé
- 3-4 evőkanál olaj
Elkészítése itt található: