KÉP
Hozzávalók:
(kb. 20x30 cm-es tepsihez)
- 50 dkg liszt
- 15 dkg zsír (vagy 25 dkg margarin)
- 18- 20 dkg porcukor
- 10 dkg darált dió (ez el is maradhat, de dióval még finomabb)
- 1 tojás
- 1 dl tej vagy 1 evákanál tejföl
- fél cs. sütőpor (6 g)
- 1 közepes citrom reszelt héja (bio citrom)
- 1 pici csipet só
- 1 nagyobb csipet őrölt fahéj
+ a tetejére 1 tojás
Töltelék:
- 15-20 dkg házi sárgabaracklekvár
Ha neked is tetszett a recept, oszd meg másokkal! Köszönjük!
Hozzávalók:
(kb. 20x30 cm-es tepsihez)
- 50 dkg liszt
- 15 dkg zsír (vagy 25 dkg margarin)
- 18- 20 dkg porcukor
- 10 dkg darált dió (ez el is maradhat, de dióval még finomabb)
- 1 tojás
- 1 dl tej vagy 1 evákanál tejföl
- fél cs. sütőpor (6 g)
- 1 közepes citrom reszelt héja (bio citrom)
- 1 pici csipet só
- 1 nagyobb csipet őrölt fahéj
+ a tetejére 1 tojás
Töltelék:
- 15-20 dkg házi sárgabaracklekvár
Elkészítése itt található: