20 cm-es tortaformához:
8 dkg Győri Édes vaníliás keksz
8 dkg Győri Édes kakaós keksz
10 dkg margarin
Első túrós réteg hozzávalói:
25 dkg túró
1 dl tejszín (én Hulalát használtam)
6-8 dkg porcukor
1 cs vaníliás cukor
reszelt narancshéj
10 g zselatin (porzselatin)
Málnazselé:
3-4 dl málnadzsem
20 g zselatin (porzselatin)
pici víz
Második túrós réteg hozzávalói:
25 dkg túró
1 dl tejszín (v. Hulala)
6-8 dkg porcukor
1 cs vaníliás cukor
reszelt narancshéj
10 g zselatin (porzselatin)
Ha neked is tetszett a recept, oszd meg másokkal! Köszönjük!
8 dkg Győri Édes vaníliás keksz
8 dkg Győri Édes kakaós keksz
10 dkg margarin
Első túrós réteg hozzávalói:
25 dkg túró
1 dl tejszín (én Hulalát használtam)
6-8 dkg porcukor
1 cs vaníliás cukor
reszelt narancshéj
10 g zselatin (porzselatin)
Málnazselé:
3-4 dl málnadzsem
20 g zselatin (porzselatin)
pici víz
Második túrós réteg hozzávalói:
25 dkg túró
1 dl tejszín (v. Hulala)
6-8 dkg porcukor
1 cs vaníliás cukor
reszelt narancshéj
10 g zselatin (porzselatin)
Az elkészítése itt található: