Címkék

2014. december 28., vasárnap

MEGÉR 25 FT-OT A KUTYÁD????? Ha igen olvasd el !!!!!


Megosztás

 
Nyomtasd ki! Print Friendly and PDF  
 

Kedves kutyatartó társaim.

Elképesztő mennyiségű hírdetéssel találkozunk nap mint nap, melyben kétségbeesett gazdi keresi kutyusát, illetve kétségbeesett kutyus keresi gazdiját. Néhányan, a szerencsének köszönhetően megkerülnek, de jelentős hányaduk soha nem talál a régi életébe vissza.
A menhelyek, sintértelepek zsúfolásig vannak azonosíthatatlan kutyával. A szerencsésebbek új otthonra találnak,de van akinek ez évekig, vagy soha nem adatik meg...
Karácsony, szilveszter táján, a tüzijátékok, petárdák elviselhetetlen zaja a " világgá szaladt" kutyák számát megsokszorozza.Sok esetben a chippel ellátott állatok sem kerülnek haza, mert van olyan, egyébként jószándékú befogadó, akinek eszébe sem jut, a beazonosítás lehetősége.
Hogy kutyád ne kóboroljon a hidegben, esőbe, éhen, szomjan, életveszélynek kitéve az utcán, vagy ne essen gonosz, beteg lelkű emberek aberrált hajlamainak játékszerévé, egy egyszerű és olcsó módszerrel lehetővé teheted a mielöbbi hazakerülését.
25-50 Ft-ért beszerezhető kulcscimke, melyre felírhatod a telefonszámod, és a nyakörvre fűzve , a kutyus rövid időn belül" hazatalálhat" !!!!


Az életét mentheted meg!!!!!!!

Ha helyesled az ötletet oszd meg másokkal is....