Címkék

2015. február 18., szerda

Itt van a TESCO óriási dobása! Ismét óriási meglepetéssel rukkolt elő a TESCO



Megosztás

 
Nyomtasd ki! Print Friendly and PDF  
 


Ismét óriási meglepetéssel rukkolt elő a TESCO, mellyel megkönnyítheti mindennapjainkat.
Elindula TESCO csekkpont nevű szolgáltatása, melynek segítségével sárga csekkjeidet már bevásárlás közben is be tudod fizetni, egy kitérőt mespórolsz a postára.A TESCO összesen 209 üzlettel rendelkezik Magyarországon, ezekben összesen 226 csekbbefizető automatát helyezett ki.
Egyelőre csak készpénzzel lehet ezeket a csekkeket befizetni a pénztárnál.Az automatákat már most nagyon sokan kedvelik, hiszen jelentős könnyebséget jelent amindennapi dolgaink intézéséhez.Miért csak készpénzben? Statisztkai elemzéseket végeztek, melyekből kiderült, hogy a magyar emberek 80%-a még mindig hagyományosan készpénzzel fizeti be csekkjeit.Ennek mondjuk oka lehet az,is hogy a bankkártyával történő csekkbefizetésnél eképesztő összegeket vonnak le pluszban a bankkártyánkról.Természetesen a szolgáltatást tovább fejlesztik, így hamarosan bankártyás fizetésre is lesz lehetőség!

Hogyan használjuk?
Ezek az automaták a vásárlótérben vannak elhelyezve, így bárki könnyedén használhatja őket.
Csak a csekkünket kell az automatához vinnünk, az autmata beolvassa fehér vagy a sárga csekken lévő adatokat, ebből készít egy QR kódot, meyet kinyomtat nekünk egy bónra, és ezt a bónt kell majd a pénztárhoz vinnünk és ott tudjuk kifizetni a csekkjeinket.

Ha te is hasznosnak találtad, oszd meg másokkal is! Köszönjük!   

Forrás itt található:

Még több közérdekű cikkek itt találhatók
http://maikupon.blogspot.com/2015/01/palyazatok-2015.html