Címkék

2015. szeptember 23., szerda

Akarsz 2 perc alatt ránctalan lenni? 10 évet fiatalodhatsz az Instantly Ageless ránctalanító krémmel! "2 perces csodatermék" a modern nő új kedvence!


Megosztás
 
Nyomtasd ki! Print Friendly and PDF  


Az Instantly Ageless egy erőteljes ránctalanító mikrokrém, amely gyorsan és hatékonyan tünteti el az öregedés látjató jeleit. Az Instantly Ageless új életre kelti bőrőd, csökkenti a finom ráncokat és összehúzza a pórusokat a tökéletes végeredmény érdekében.


A tökéletes nap tökéletes bőrrel kezdődik. A gondos fejlesztésnek ez a formula pehelykönnyű, és bőrjavító ásványi komplexet tartalmaz, amely kiegyenlíti a bőrt. Az Instantly Ageless azonnal beszívódik a bőrbe, és csökkenti a látható ráncokat. Speciálisan azokra a kényes területekre fejlesztették, amelyek veszítettek rugalmasságukból - a bőr most visszanyeri látványos feszességét.  A felhasználók másodpercek alatt látható, drámai eredményekről számoltak be.


Hatása 8-12 órán keresztül tart. Tökéletes magjelenést biztosít ha valamilyen alkalomra te akarsz lenni a legszebb!
  • A termék a  szem körüli ráncok használatánál  3-4 alkalomra elegendő! / nem csak a szemnél lehet használni! /
  • Egy sűrű, mégis erőteljes megoldás, amely segít megerősíteni a szabadgyökök és környezeti hatások által károsított bőrt. Az Instantly Ageless az anti-aging technológia élvonalában jár.

  TULAJDONSÁGOK

  •  könnyű, olajosmentes formula
  •  forradalmian új peptidet, argirelint tartalmaz
  •  szigorúan ellenőrzött fejlesztés
  •  sminkkel vagy smink nékül is alkalmazható.
  •  Láthatóan csökkenti a finom vonalakat és ráncokat
  •  Eltünteti a szem alatti sötét karikákat és puffadtságot
  •  Kiegyenlíti a bőr textúráját, egy fiola 2-3 alkalomra elegendő
  •  Mattítja a bőrt a tökéletes végeredmény érdekében
  •  Helyreállítja a bőr optimális megjelenését
  •  Összehúzza a pórusokat, sminkkel és smink nélkül is alkalmazható
  •  Vegyi anyagokat nem tartalmaz

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Gyengéden ütögesd egy kis mennyiségű Instantly Ageless mikrokrémet a célzott területre: hagyd a bőrön teljesen megszáradni, és a drámai eredmény érdekében 2-3 percig ne mozgasd az arcizmodat, miközben a krém szárad. Használd az útmutató szerint és kerüljed a szemmel való érintkezést. Ha a termék a szembe kerül, öblítsd ki vízzel. Ne használd  tovább a terméket, ha pirosodást vagy irritációt tapasztalsz.

A termék csak szem körüli ráncok használatra 3-4 alkalomra elegendő!  Egyéb ráncok használatánál is látványosan hatásos!


FŐ ÖSSZETEVŐK

Argirelin
Az anti-aging területén széles körben ismerik látványos hatása miatt. Az argirelin egy peptid, amely csökkenti a finom ráncokat. Annak ellenére, hogy az argirelin az egyik legismertebb fiatalító hatóanyag, nem minden készítmény működik, mert a maximális eredmény eléréséhez az argirelin precíz kompozíciójára van szükség. A megfelelő készítmény kifejlesztése valódi tudomány.

Nátrium-szilikát és magnézium-alumínium-szilikát

Két szilikát különleges elegye, amelyek összevegyítve feszítő hatást fejtenek ki a bőrben. Ezek a szilikátok összehúzzák a bőrt, így a pórusok kisebbnek tűnnek, a ráncok feltöltődnek.

Vigyázz, mert hamisítják!


Jeunesse Instantly Ageless ára: / 1 doboz: 25 db. tubus /  75,41 Euró + Áfa + szállítási költség !
Ha megszeretnéd vásárolni a terméket vagy törzsvásárló szeretnél lenni  további kedvezményért ,  ill. érdekelne forgalmazása  akkor írj nekünk az info@maikupon.hu e-mail címre, vagy érdeklődj a 06-70-933-0069 telefonszámon!

Nézz körül az oldalon is: https://maikupon.jeunesseglobal.com

 http://goo.gl/b0XiTA

Ingyen itt tudsz termékmintát kérni:
http://info.myglobalageless.com/t/f/31/8

 Siess, mert a speciális ajánlatunk csak az első 1000 megrendelőre érvényes! A postaköltséget kell csak kifizetni a termék ingyen van! A termékmintát külföldről szállítják!