Megosztás
Nyomtasd ki!
Ez az egyszerű étel, ami nagyon finom és nézd meg, és egész sárgája krémes, és a kis felhőben a tojásfehérjét tökéletesen megsül.
A recept nagyon könnyű: verd fel a tojásfehérjét, amíg kemény nem lesz, majd a formázz kis felhő fészkeket, hogy megtartsa a tojás sárgáját. Süsd addig amíg a tojásfehérje aranybarna nem lesz, és a sárgáját össze nem áll .
Hozzávalók:
1 evőkanál reszelt parmezán sajt
1/2 teáskanál só
Frissen őrölt fekete bors
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 375 fokra.
Válasszuk szét a tojásokat, ügyelve arra a tojássárgájája egybe maradjon.
Tegye a tojásfehérjét egy tiszta tálba, és közepes erősségű gépi habverővel verd fel . Tedd bele óvatosan a parmezán sajtot és a sót egy pár gyors mozdulatokkal keverd össze!
Kis gombócokat formálj a tojásfehérjéből és helyezd rá a ütőlapra, 8 kis halmot, úgy hogy egy kis távolság legyen a felhők között. A felhőcskék közepébe csinálj egy kis mélyedést és óvatosan helyezd a tojássárgáját rá.
Kb 14-16 percig, amíg a tojások sárgájája nem lesz jó és a fehérek könnyű aranybarna nem lesz.
Sózzuk, borsozzuk, és forrón tálaljuk.
A sütőt előmelegítjük 375 fokra.
Válasszuk szét a tojásokat, ügyelve arra a tojássárgájája egybe maradjon.
Tegye a tojásfehérjét egy tiszta tálba, és közepes erősségű gépi habverővel verd fel . Tedd bele óvatosan a parmezán sajtot és a sót egy pár gyors mozdulatokkal keverd össze!
Kis gombócokat formálj a tojásfehérjéből és helyezd rá a ütőlapra, 8 kis halmot, úgy hogy egy kis távolság legyen a felhők között. A felhőcskék közepébe csinálj egy kis mélyedést és óvatosan helyezd a tojássárgáját rá.
Kb 14-16 percig, amíg a tojások sárgájája nem lesz jó és a fehérek könnyű aranybarna nem lesz.
Sózzuk, borsozzuk, és forrón tálaljuk.