Címkék

2015. szeptember 7., hétfő

Több millió forint támogatás munkanélkülieknek – MEGYÉNKÉNT



Megosztás

 
Nyomtasd ki! Print Friendly and PDF  





Ha munkanélküli vagy, nem találsz megfelelő állást, de nem vagy egy tétlenkedő típus akkor Neked való ez a támogatás! Több millió forintos állami támogatást kaphatsz, hogy újra rendbe hozd az életedet, újra talpra állj és sikeres legyél! Több millió forint vissza nem térítendő támogatást kaphatsz vállalkozásod elindításához, önmagad foglalkoztatásához. SAJNOS ELŐFORDULHAT, HOGY VALAMELYIK MEGYÉBEN LÉVŐ TÁMOGATÁSRÓL NEM KAPTUNK INFORMÁCIÓT, EZÉRT MINDENKI ÉRDEKLŐDJÖN A TERÜLETI ILLETÉKES MUNKAÜGYI KÖZPONTNÁL!
Itt vannak a megyék melyekben jelenleg igényelhető a támogatás :
Heves megye
A legfeljebb kétmillió forint vissza nem térítendő összegre irányuló pályázatokat folyamatosan, de legkésőbb 2015. szeptember 30-án 14 óráig lehet benyújtani a pályázati dokumentációban meghatározott feltételekkel. A tőkejuttatás mellett legfeljebb három hónap időtartamra, a minimálbér összegével azonos vállalkozóvá válást elősegítő támogatás is kérelmezhető. A kérelmet és a pályázatot a Heves Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályán kell benyújtani, ahol további információ is kérhető.
A pályázati felhívás, tájékoztató, ill. dokumentáció megtalálható a Heves Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának honlapján a Munkaerő-piaci támogatások menüpontban. A honlap címe: http://heves.munka.hu.
Csongrád megye
A támogatás formája és mértéke:
Legfeljebb 2 millió Ft-ig terjedő kamatmentes tőkejuttatás vissza nem térítendő formában.
Beadási határidő : 2015. augusztus 31-ig személyesen vagy postai úton kell benyújtani a Csongrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály címére, amely a következő: 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Budapest
A vállalkozóvá válást elősegítő támogatás formája:legfeljebb 2 millió Ft összegig terjedő tőkejuttatás támogatása vissza nem térítendő formában.A tőkejuttatás támogatásra vonatkozó pályázatot 2015. június 17-től – 2015. november 30-ig postai úton lehet benyújtani a borítékon „SK” jelzéssel ellátva a Budapest Főváros Kormányhivatala Foglalkoztatási Főosztály Befektetés Ösztönzési és Szolgáltatási Osztályához (1364 Budapest Pf. 244.)



Forrás itt található:

Még több közérdekű cikket itt találtok: