KÉP
Hozzávalók a tésztához:
25x30 cm-es tepsihez
- 60 dkg liszt átszitálva, hogy levegősebb legyen
- 3 dl langyos tej
- 10 dkg olvasztott vaj
- 1 tojás
- 2,5 dkg élesztő
- kávéskanál só
- icipici cukor a kelesztéshez
Töltelékhez:
- kb. 35 dkg húsos szalonna felkockázva
- pici olaj a sütéshez
- 1 nagy doboz tejföl (Én általában a 330 g-ost szoktam ehhez)
- 2 közepes fejű lila hagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 15 dkg reszelt trappista sajt
Ha neked is tetszett a recept, oszd meg másokkal! Köszönjük!
Hozzávalók a tésztához:
25x30 cm-es tepsihez
- 60 dkg liszt átszitálva, hogy levegősebb legyen
- 3 dl langyos tej
- 10 dkg olvasztott vaj
- 1 tojás
- 2,5 dkg élesztő
- kávéskanál só
- icipici cukor a kelesztéshez
Töltelékhez:
- kb. 35 dkg húsos szalonna felkockázva
- pici olaj a sütéshez
- 1 nagy doboz tejföl (Én általában a 330 g-ost szoktam ehhez)
- 2 közepes fejű lila hagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 15 dkg reszelt trappista sajt
Az elkészítése itt található: