KÉP
Hozzávalók a tésztához:
(kb. 15 kosárkához)
- 19 dkg liszt
- 10 dkg vaj vagy margarin
- 1 tojás
- fél kávéskanál só
A töltelékhez:
- 10 dkg meghámozott, megtisztított vöröshagyma (2 kisebb vagy 1 közepes fej)
- 4 dkg húsos szalonna (nálam most császárszalonna, de lehet bacon is)
- 5 dkg főtt sonka (nálam most csirkemellsonka, de bármilyen hasonló megfelel)
- 12 dkg sajt (ementáli, edami, trappista vagy pannónia)
- 2 tojás
- 6 evőkanál főzőtejszín
- édes-nemes paprika (őrölt)
- só
- őrölt fekete bors
Ha neked is tetszett a recept, oszd meg másokkal! Köszönjük!
Hozzávalók a tésztához:
(kb. 15 kosárkához)
- 19 dkg liszt
- 10 dkg vaj vagy margarin
- 1 tojás
- fél kávéskanál só
A töltelékhez:
- 10 dkg meghámozott, megtisztított vöröshagyma (2 kisebb vagy 1 közepes fej)
- 4 dkg húsos szalonna (nálam most császárszalonna, de lehet bacon is)
- 5 dkg főtt sonka (nálam most csirkemellsonka, de bármilyen hasonló megfelel)
- 12 dkg sajt (ementáli, edami, trappista vagy pannónia)
- 2 tojás
- 6 evőkanál főzőtejszín
- édes-nemes paprika (őrölt)
- só
- őrölt fekete bors
Az elkészítése itt található: