Címkék

2015. szeptember 3., csütörtök

Kombe



Megosztás

 





Hozzávalók a tésztához:
- 1 dl langyos víz
- 3 dl langyos tej
- 1 kávéskanál kristálycukor
- 2,5 dkg friss élesztő
- 60 dkg sima liszt átszitálva (nem muszáj szitálni, de így levegősebb lesz a liszt, ezáltal még lazább lesz a tészta)
- 1 teáskanál só

A rétegek közé:
- 10 dkg vaj
- 5 evőkanál olaj

A töltelékhez:
- 10 dkg krémsajt (lehet helyettesíteni tejföllel)
- 15 dkg főtt vagy füstölt sonka
- 10 dkg kolbász és szalámi vegyesen
- 1 nagyobb fej lila hagyma

A tetejére:
- 1 tojás

- magok (szezámmag, napraforgómag...)



Elkészítése itt található: